R&D on bioactive compounds
Identification
  • Key components: polysaccharides, polyphenols, triterpenoids, amino acids, peptides, nucleotides, and etc. (Dr.Leo Van Griensven, Dr.Toshihiko Toida, Dr. Jennifer Man-Fan Wan, Dr. Hyoung Jin Park)

Characterization
  • Chromatogram ->Triterpenoids, beta-glucan 1,3/1,6
  • Amino acid (profile)

Mode of action (mechanisms) (i.e. mushroom book p.81 and look for research reference)

Formulation

Toxicity testing
  • Acute Oral Toxicity
  • (Our paper)
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  และ  นโยบายคุกกี้